x

Phaewo X10 Step Black

€ 200,-

Omschrijving

€ 340,- Nieuwprijs

Je kunt zelf bepalen hoe hard je met de Phaewo X10 wilt gaan. Dit stel je namelijk in. Dezelfde knop waarmee je de step aanzet, functioneert ook als ‘versnellingspook’. Druk deze twee keer achter elkaar in en je wisselt tussen de twee snelheden van 15- en 25 km/h. Met een maximale snelheid van 25 km/h neem je met de Phaewo X10 veilig deel aan het verkeer. De step is voorzien van een ‘gaspedaal’ aan het stuur. Hiermee kun je gemakkelijk de snelheid doseren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Spijkenisse.

Used Products Spijkenisse
Nieuwstraat 16
3201EA Spijkenisse

Telefoon: 0181-769116

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop