0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Spijkenisse

Spijkenisse

Terugkoop

 

Used Products Spijkenisse biedt klanten de mogelijkheid hun spullen te verkopen met recht tot terugkoop. Deze terugkoop service houdt in dat u uw spullen tijdelijk kan brengen voor geld zonder uw producten kwijt te raken. Als u iets op de terugkoop wil zetten dient u langs te komen bij onze inkoopbalie. U krijgt dan direct contant geld en heeft vervolgens 2 maanden de tijd om uw product weer terug te halen. De rente bij terugkoop bedraagt 9% van het bedrag per maand.

Goud op terugkoop

Bij ons filiaal van Used Products Spijkenisse is het mogelijk om direct contant geld te lenen met onderpand van uw goud! Dit kan voor een termijn van 2 maanden. Het goud wordt veilig opgeslagen in onze kluis, zodat u het onbezorgd achter kunt laten bij ons. De rente bedraagt 4.5% per maand en geldt voor een termijn van 2 maanden. Door dit termijn is het bij ons dus niet langer nodig om tussendoor te komen verlengen! De goudprijs is momenteel erg gunstig, hierdoor is goud zeker ook geschikt om grotere bedragen te lenen! Het goud wordt getaxeerd op basis van het gewicht, dus ook uw sloopgoud / kapotte goud is welkom. U krijgt altijd een goed bedrag voor uw goud!

Elektronica & gereedschap op terugkoop

Ook uw elektronica en gereedschappen kunt u op terugkoop zetten bij Used Products Spijkenisse! Dit kan voor een termijn van 2 maanden en u krijgt direct contant geld uitgekeerd! De rente bedraagt 9% per maand en er zijn geen tussentijdse kosten. U kunt verschillende dingen brengen zoals: Versterkers, TV’s, Blu-ray Spelers, DJ-Apparatuur, Laptops, Desktop Computers, Camera’s, Smartphones, Spelcomputers; PS3, PS4, Wii, Wii U, Xbox 360, Xbox One, boormachine, kettingzaag, decoupeerzaag, sloophamer, slijptol, cirkelzaag, accutol. Mocht u andere producten hebben welke niet in de lijst staan kunt u altijd even bellen om te vragen of ze behoren tot de mogelijkheid tot terugkoop!

Voertuigen Verpanden

Ook is het bij Used Products Spijkenisse mogelijk om fietsen, brommers, scooter en motoren op terugkoop te zetten. Deze worden veilig bij ons achter in een overdekt magazijn gestald. Het wordt gestald voor een termijn van 2 maanden met een rentepercentage van 9% per maand. Er hoeft geen tussentijdse betaling of actie ondernomen te worden! Voorwaarden voor terugkoop is dat het voertuig in goede staat is en volledig werkend is.

Instrumenten op terugkoop

Het is tegenwoordig ook mogelijk bij ons om uw instrumenten op terugkoop te zetten. U kunt verschillende instrumenten brengen zoals: gitaren, saxofoons, accordeons etc. etc.  Dit kan voor een termijn van 2 maanden. Het rentepercentage bedraagt 4.5% per maand en er zijn geen tussentijdse kosten. Wij van Used Products Spijkenisse gaan altijd zorgvuldig met uw spullen om en slaan de spullen altijd netjes achter op. U kunt dus met een onbezorgd hart uw instrument achterlaten!

Als u een ander product heeft waar u niet zeker bent of we het op terugkoop kunt u altijd even bellen, ons telefoonnummer is 0181-769116.

Voorwaarden

De voorwaarden die we rekenen voor terugkoop zijn als volgt:

- Producten dienen compleet te zijn
- Producten dienen goed werkend te zijn
- 4.5% Rente per maand over het uitbetaalde bedrag
- Termijn van 2 Maanden
- Minimale terugkoop bedrag is 35 euro

 

 

 

Terugkoop